Bygge en prestasjonskultur der alle tar ansvar for hverandre? Skape et godt arbeidsmiljø og motivere ansatte? Redusere og forebygge sykefravær?

Vi få 8 av 10 ansatte i bedre form!

Ansatte som trener og holder seg i form er oftere på jobb. De er dessuten mer konsentrerte og motiverte i arbeidshverdagen. Vår metode inspirerer til å samarbeide som et lag, mot felles mål.

Vi i Avantas Aktiv har bred erfaring fra idretts- og næringslivet. Vi vet hvordan du skaper et godt arbeidsmiljø og hvordan du bygger et sterkt lag. Gjennom 10 år har vi hjulpet mer enn 50 000 ansatte i 230 virksomheter å holde seg i fysisk aktivitet. Metoden vår hjelper alle ansatte, uansett hvilket utgangspunkt de har.

Vi hjelper deg å motivere ansatte til å holde seg i form. Og vi vet hvor lønnsomt det er når du lykkes. Prøv gjerne vår sykefraværskalkulator nedenfor.

Følg Avantas Aktiv

Ikon Twitter
Ikon Facebook
Ikon Instagram

Se hvor mye bedriften sparer pr år med Avantas Aktiv

%
%
pr ansatt

Årlig besparelse med avantas aktiv:

100 000,- *

* Beskrivelse av utregningen: Stykkpris pr trenende er kr 1188,- pr år. I kalkylen beregnes 80% deltagelse. Kostnad ved sykefravær satt til kr 2600,- pr dag (Kilde: SINTEF Teknologi og Samfunn 2011)